Un meci condimentat

Client: Fuchs
Agentie: Starlink
Casa de productie: Factor
An productie: 2005

Iarba verde? Merge un gratar!

Condimentele Fuchs creeaza reflexe conditionate: cum vezi un petec de iarba verde, cum iti vine sa faci un gratar. Hm... si gazonul e atat de imbietor... Ce arbitru ar putea rezista?



Este destul de greu sa conturezi o obsesie, colorand-o cu toata incarcatura psihologica aferenta, in numai 20 de secunde, din care vreo 5 sunt dedicate produsului. Si asta fara sa te iei foarte tare in serios, pentru ca risti sa devii ridicol. Prin urmare, castingul a fost crucial: fara un actor cu valente comice, alura de bon viveur si inclinatii sportive, toate contopite armonios intr-o personalitate carismatica, cred ca spotul ar fi fost steril.

In rolurile secundare am distribuit cativa baieti buni la fotbal, dar si la faulturi grosolane. Cu mare talent la faza cu stransul de gat, ca in filmele de comedie. Totusi, cred ca de expresiile lor pofticioase din finalul spotului e responsabila carnea fripta pe gratar, chiar in fata lor. Am avut grija sa ii tin flamanzi pana am terminat filmarea cu ei... Ce sadic sunt :)

Am filmat pe suport digital, cu adaptor de obiective pentru pelicula 35mm. Director de imagine Emil Nitzoi.

Niciun comentariu: